B
Brandend Hart Valkenburg

Samen Sterk Valkenburg

Beste deelnemers, donateurs, belangstellenden, bezoekers,

Afgelopen jaar trok KWF de stekker uit alle SamenLopen voor Hoop. Zo ook uit die in Valkenburg aan de Geul.
Tot tweemaal toe werd dit evenement verplaatst en toen, toen mocht het niet meer.

In 2021 hielden we, in Coronatijd, een vereenvoudigde aangepaste versie op de lokatie Th.Dorrenplein/Gosewijstraat in de vorm van een 'brandend hart' van kaarsenzakken. Van KWF mogen we de SamenLoop voor Hoop niet meer als naam gebuiken en ook de opzet niet nabootsen.
Aangezien we niet bij de pakken willen gaan neerzitten gaan we alsnog proberen om dit 'brandend hart' als alternatief te blijven laten terugkomen.
Het zal de basis worden van een structurele bijdrage aan Kankeronderzoekfonds Limburg. Deze instelling werft in en voor Limburg fondsen als steun voor onderzoekprojecten plastische chirurgie, borstkanker, dikke darmkanker, longkanker, niercelkanker en killercellen. Deze onderzoeken vinden plaats in Maastricht UMC+. De organisatie is zeer open en transparant. We hebben zelfs inspraak in de verdeling van de opbrengst als doel van onze acties. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het geld zichtbaar op de juiste plaats komt.

Als overkoepelende naam is gekozen voor 'SAMEN STERK VALKENBURG', en dat willen we natuurlijk ook laten zien. Het 'Brandend Hart' maakt hier deel van uit als een (hopelijk) blijvende actie. 
Na de gevolgen van Corona en de vreselijke wateroverlast is het begrijpelijk dat we niet aan onze ondernemers gaan vragen ons te steunen. Ze hebben het al moeilijk genoeg. Tóch menen we er goed aan te doen vooruit te kijken en een begin te maken met deze opzet in 2022. 

De medewerkers van supermarkt Jan Linders Valkenburg hebben het 'brandend hart' als goede doel 2022 verkozen! Dat houdt in dat onder de vlag van het Jan Linders Fonds een jaar lang extra aandacht wordt gegeven aan dit initiatief. In de loop van 2022 zullen diverse acties in en rond de supermarkt worden gehouden om geld in te zamelen voor Kankeronderzoekfonds Limburg. We zijn hier erg trots op en hopen samen met jullie te kunnen laten zien waar Valkenburg samen sterk in is. Klik op 'teamleden' onder de foto als je wilt dat de donatie meteen zichtbaar wordt onder de vlag van het Jan Linders Fonds. Alle bijdragen worden bij elkaar opgeteld t.g.v. het 'Brandend Hart'.

Iedereen kan overigens op deze pagina een actie starten. Deze is gemakkelijk aan te maken. Of het nu je verjaardagsbijdrage is of de verkoop van wafels, de opbrengst van je garageverkoop, noem maar op. De opbrengst is meteen zichtbaar op de website en gaat rechtstreeks naar bovengenoemde doelen. Daar vertrouwen we op, daar staan we voor in. Helpen jullie mee om 'Samen Sterk Valkenburg' tot een succes te maken? We hopen jullie allemaal te treffen bij het 'brandend hart', in Valkenburg aan de Geul, ergens in 2022. Alvast bedankt en tot dan!

Pieter Van den Hof,

Coördinator Samen Sterk Valkenburg

Brandend Hart Valkenburg

06/03/2023
09:38

Anonymous

View all